Túrabeszámoló képekkel 2017-10-25

Október 22-én, vasárnap került megrendezésre a Családsegítő Karitatív Egyesület utolsó, a hűvösvölgyi Gyermekvasúttól induló túrája. Az indulók 20 km, 14,5 km, 8,5 km és 4 km-es távok közül választhattak.
A 20 km-es távon túrázók a Vadaskerti-emlékmű érintése után egészen Virágos-nyeregig gyalogoltak, ahol a Csúcs-hegyet megkerülve indultak tovább Fenyőgyöngye, majd az Árpád-kilátóhoz, ahonnan az Apáthy-szikla mellett leereszkedve visszakapaszkodtak a Hűvösvölgybe vezető útra.
A 14,5 km-es távot választók szintén elhaladtak a Vadaskerti-emlékmű mellett, de utána felkapaszkodtak a Hármashatár-hegyre, majd a hosszú távval megegyező úton érkeztek vissza a célba.
A 8,5 km-en túrázók a Hármashatár-hegy megmászása nélkül érkeztek az Árpád-kilátóhoz, majd a Macis-játszótéren keresztül érkeztek vissza a célba.
A legrövidebb, 4 km-es távon indulók a Vadaskerti-emlékmű érintésével, a Vadaskerti-hegy megkerülésével kaphatták meg oklevelüket. Íme néhány kép a túra útvonaláról.
Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt és várunk mindenkit a soron következő Budapest Kupás túránkon november 12-én a csillebérci KFKI épülete előtt!

Kapcsolat:


Galéria a Túrabeszámoló képekkel hírhez