túrabeszámoló 05.14-ről 2017-05-17

Május 14-én vasárnap került megrendezésre a Családsegítő Karitatív Egyesület rövidebb távú, Szépjuhásznéról induló túrája. Az indulók 13,5 km, 8,5 km és 5 km-es távok közül választhattak. A leghosszabb távon a túrázók a Makovecz Imre-kilátó irányába indultak, majd Kurucles városi részén folytatták útjukat, elhaladtak a Tündér-szikla alatt, felkapaszkodtak a Normafa közelében lévő Szent-Anna kápolnához, majd leereszkedtek a Virágvölgybe, innen pedig ismét egy rövid városi szakasz következett Budakeszin, majd pedig vissza Szépjuhásznéra.
A közepes, 8,5 km-es táv indulói rögtön megmászták a János-hegyet, majd onnan leereszkedtek a János-hegy Gyermekvasút megállójába, majd ők is Budakeszin keresztül érkeztek vissza a célba.
A legrövidebb, 5 km-es távot választók szintúgy felkapaszkodtak a János-hegyre, majd a Kis-kőfej irányába egy rövidített szakaszon érkeztek meg Szépjuhásznéra. Az idő nyárias volt, kedvezett a túrázóknak. Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt, várunk mindenkit a soron következő T.S.E túránkon május 28-án vasárnap a Széchenyi-hegyen!

Kapcsolat:


Galéria a túrabeszámoló 05.14-ről hírhez